Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 09:39

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πανέτοιμη για το ντέρμπι με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού συνέχισε χθες η Καλαμάτα την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναργειακό (4 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού).


Ο τεχνικός της τοπικής μας ομάδας Κώστας Κλάδης μπορεί να υπολογίζει πλέον και στους Κερμενίδη, Παναγιωτόπουλο που απουσίασαν από το προηγούμενο ματς με το Λουτράκι, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τις επιλογές του όσο αφορά την συγκρότηση της καλύτερης δυνατής 11άδας.
Στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο λοιπόν υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το ματς της Κυριακής. Γνωρίζουν όλοι βέβαια πως ο Παναργειακός διαθέτει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο πιστεύουν ότι η καλή Καλαμάτα θα έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς την Κυριακή ώστε να κάνει το 3 στα 3 στην έδρα της και να μείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων του 3ου ομίλου.
Μέρος της χθεσινής προπόνησης παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ράλλης. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο όπου αύριο το πρωί θα γίνει και η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Παναργειακό.

Περιμένουν τον κόσμο

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας ευελπιστούν ότι σύμμαχος στην Κυριακάτικη προσπάθεια των παικτών θα είναι ο 12ος παίκτης, ο φίλαθλος κόσμος ο οποίος μπορεί να ωθήσει την ομάδα στην νίκη.
Στην "Μαύρη Θύελλα" λοιπόν περιμένουν σαφώς μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου από τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος με Δόξα Μανωλάδας και Ηρακλή Ψαχνών.