Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2015 18:31

Eσπασε το... ρόδι ο Πλατανιάς, 4-0 τον Πανθρακικό!

Γράφτηκε από τον
Eσπασε το... ρόδι ο Πλατανιάς, 4-0 τον Πανθρακικό!

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Πλατανιά και φρόντισε να το αποδείξει και ο ίδιος με την απόδοσή του στο ματς του Σαββάτου (17/10) κόντρα στον Πανθρακικό. Οι Χανιώτες τις πρώτες αγωνιστικές είχαν πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά στο παρθενικό πραγματικά βατό τους παιχνίδι έκαναν επίδειξη δύναμης νικώντας τους Θρακιώτες με 4-0.

 

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε δείξει καλά στοιχεία και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και επιβεβαίωσε πως είναι σε ανοδική πορεία έχοντας ξανά σε πολύ καλή μέρα τον Μιλούνοβτς. Ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ και επί της ουσίας από εκείνον ξεκίνησε και το τέταρτο, ενώ από κοντά ήταν και ο Γουνδουλάκης με τρεις ασίστ.

 

Όσο για τον Πανθρακικό, τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα θα λυθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Αθανασιάδης δεν ήταν σε καλή μέρα, η άμυνα δεν ενέπνεε σιγουριά, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι ήταν εμφανής η έλλειψη ποιότητας. Ο Ντιγκινί είναι βαρόμετρο και οι Θρακιώτες περιμένουν τα πάντα από εκείνον όσο ο Ιγκόρ δεν παίζει στο 100% και ο Χαβίτο κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη δεδομένου ότι παραμένουν χωρίς νίκη και το πρόγραμμα τους δυσκολεύει επικίνδυνα.

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τον Πλατανιά, ο οποίος μπήκε αποφασισμένος. Έτσι μόλις στο 3' ο Τσουράκης άνοιξε το σκορ ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Γουνδουλάκη, που είχε και δόση τύχης.

 

Οι παίκτες του Πανθρακικού δεν μπόρεσαν να συνέλθουν άμεσα και το πλήρωσαν. Στο 15' ο Μιλούνοβιτς με υποδειγματικό πλασέ στην κίνηση εκτέλεσε τον Αθανασιάδη κι έκανε το 2-0.

 

Οι Θρακιώτες αναγκαστικά κλήθηκαν να πάρουν πρωτοβουλίες, αλλά δεν δυσκολεύονταν να κάνουν φάσεις. Ωστόσο, από ένα κόρνερ θα μπορούσαν στο 30' να έχουν μειώσει, αν το σουτ του Ντιγκινί δεν σταματούσε στο δεξί δοκάρι του Σωτηρίου.

 

Όσο το ημίχρονο πλησίαζε, τόσο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να παίξουν με μεγαλύτερη σκοπιμότητα. Έδιναν χώρο και πάγωναν το ματς όποτε τους δινόταν η ευκαιρία με αποτέλεσμα να μην απειληθούν.

 

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο με ένα καλό σουτ του Χαβίτο, αλλά η συνέχεια ήταν για τους γηπεδούχους που είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μιλούνοβιτς.

 

Ο Σέρβος δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και στο 60' έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα με εξαιρετικό γκολ.

 

Κάπου εκεί τελείωσαν όλα στο ματς. Ο Ελευθερόπουλος έπαιξε τις τελευταίες του ζαριές από τον πάγκο βάζοντας Λαδάκη και Ιγκόρ, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε καν στην εικόνα της ομάδας του.

 

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά με τις δύο ομάδες να έχουν αποδεχτεί πως δεν θα αλλάξει κάτι. Ωστόσο, οι Χανιώτες κρατούσαν για το τέλος ένα ακόμη γκολ με τον Ράμος στο 89' να βάζει το κερασάκι στην τούρτα ύστερα από ασταθή επέμβαση του Αθανασιάδη.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου), βοηθοί οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Παρασίου (Ημαθίας), ενώ τέταρτος ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

 

Κίτρινες: 33' Μενδρινός, 58' Γκνιάτιτς - 19' Ντιγκινί, 88' Μελίσσης

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (82' Αποστολόπουλος), Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (73' Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (75' Τζιλβάν), Μιλούνοβιτς, Ράμος.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Χασομέρης, Ηλιάδης (46' Μεχία), Χαβίτο (66' Ιγκόρ), Ροτζέριο (62' Λαδάκης), Βάλτερ, Ντιγκινί.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR