Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 12:20

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Βαθμούς με Σπερχογεία και… μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, το Διαβολίτσι πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Α' τοπική.

Η κυριακάτικη ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα αφήνει πικρή γεύση στον ΑΟΔ,, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και ενώ στην προηγούμενη φάση είχε χάσει τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Το "Χ" λογίζεται όμως ως θετικό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ήρθε εκτός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα που "καιγόταν" για τη νίκη και έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Λάκης Σπάλλας. Γι' αυτό και ο Σωτήρης Δημάκης εκτιμά ότι θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει του νέου εκτός έδρας αγώνα με τη Σπερχογεία.
"Πριν από τον αγώνα θέλαμε να μην επηρεαστούμε από αυτά που έγιναν μέσα στην εβδομάδα (σ.σ. αποχώρηση Δασκαλάκη - Βεργόπουλου), αλλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και τα κατάφεραν. Υπάρχει βέβαια μια μικρή απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, αλλά ο βαθμός και η εμφάνιση μας δίνουν δύναμη", δηλώνει ο προπονητής του ΑΟΔ.
Για το προσεχές ματς με τη Σπερχογεία, ο Σ. Δημάκης είπε: "Εχουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Σπερχογεία προέρχεται από δύο νίκες, έχει ψυχολογία και στην έδρα της είναι φαβορί. Θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό, γιατί είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση".
Το Διαβολίτσι εκτός από βαθμούς στην κυριακάτικη αναμέτρηση, θέλει άμεσα και παίκτες, μιας και η φυγή των αρχηγών Δασκαλάκη και Βεργόπουλου το έχουν αποδυναμώσει, ενώ υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών (Κωστόπουλος, Πεϊδης, Χριστόπουλος).
Η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση στόπερ και επιθετικού, αλλά αν δεν βρεθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, τότε δεν θα γίνουν προσθήκες.