Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 12:34

"EUROPA LEAGUE": Για την πρώτη νίκη Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον
"EUROPA LEAGUE": Για την πρώτη νίκη Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα διεκδικήσει σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ρωσική ομάδα Κράσνονταρ (10:05).

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έχει έως τώρα δύο ισοπαλίες και θέλει τους τρεις βαθμούς στο αυριανό ματς του 3ου ομίλου για να ενισχύσει τις ελπίδες πρόκρισης της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Καμπάλα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, με τους Γερμανούς να είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη.
Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πλαίσιο του 11ου ομίλου θα παίξει στο «ΓΣΠ» της Κύπρου κόντρα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ (20:00). Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια προέρχεται από δύο ήττες και θέλει τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης.
Ο Στάικος Βεργέτης στην τελευταία προπόνηση της ομάδας επί κυπριακού εδάφους δεν έδειξε πολλά όσον αφορά στην 11άδα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις, ο Θεοδορώπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λούι κι ο Γιαννούλης θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ Αλόκο και Σανκαρέ θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο. Ο Χαμντανί είναι ο σίγουρος στην τριάδα των χαφ. Από εκεί και πέρα οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος αναμένεται να τον πλαισιώσουν, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει τους Κουρμπέλη και Τόρμενα (δεν αποκλείεται να τον δούμε και αντί του Αλόκο).
Όσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, οι Μάσα, Μπερτόγλιο και Γιάννου αναμένεται να επιδιώξουν να κάνουν... άνω - κάτω την αντίπαλη άμυνα. Βέβαια, ο Σκούρτης είναι σε καλύτερη κατάσταση, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε και ίσως ο Στάικος Βεργέτης να τον επιλέξει αντί της αξιόπιστης λύσης που ακούει στο όνομα «Απόστολος Γιάννου» (5 γκολ).
Στο άλλο ματς του ομίλου η Σάλκε έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι του Γκεζελκίρχεν κόντρα στη Σπάρτα Πράγας.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των ομίλων των ελληνικών ομάδων:

3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ
Καμπάλα-Ντόρτμουντ
Βαθμολογία 
1. Ντόρτμουντ    3-2   4
2. FC Κράσνονταρ    3-3   3
3. ΠΑΟΚ    1-1   2
4. Καμπάλα    1-2   1

11ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάλκε-Σπάρτα Πράγας
ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Βαθμολογία  
1. Σάλκε    7-0   6
2. Σπάρτα Πράγας    3-1   4
3. Αστέρας Τρίπολης    1-5   1
4. ΑΠΟΕΛ     0-5   0