Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 13:48

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: "Το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα", ξεκαθαρίζει ο Θ. Λακριντής για το ντέρμπι με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Τέλλο Αγρα και το Μιλτιάδη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α' τοπική.

Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο των Γαργαλιάνων σ' ένα ματς που παρουσιάζει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι "καίγονται" για τη νίκη, με δεδομένο ότι έχουν 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες), ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 8 βαθμούς με δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες. Ο Μιλτιάδης είναι μάλιστα αήττητος στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και έχει ηττηθεί μόνο από τους πρωτοπόρους Τσικλητήρα Πύλου και Πάμισο.
Κάτι που δείχνει το βαθμό δυσκολίας που έχει το ματς για τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και θέλει να αντιδράσει.
Και η νίκη σ' ένα τέτοιο ντέρμπι έχει πολλαπλά οφέλη (γόητρο, ψυχολογία).
Ο Θανάσης Λακριντής δηλώνει πάντως ότι: "Το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα ματς. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από τον αντίπαλο για να πάρουμε τη νίκη. Προερχόμαστε από άτυχα αποτελέσματα. Είναι ένας αγώνας στην έδρα και θέλουμε τους βαθμούς.
Από τους τελευταίους αγώνες κρατάω τη διάθεση των παικτών και αυτό μας δίνει αισιοδοξία ότι θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι".
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Τέλλου Αγρα είναι ότι επιστρέφει ο Φίλαι που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Κολεσνιτσένκο που απουσίασε για προσωπικούς λόγους. Ως εκ τούτου με εξαίρεση τον στρατευμένο Παπανδρεόπουλο δεν υπάρχουν απουσίες και η ομάδα των Γαργαλιάνων θα παραταχθεί πάνοπλη για ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν.