Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 13:44

Mε υπόμνημα ο Μαρινάκης στην ΕΕΑ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν εμφανίστηκε στην ΕΕΑ, αφού εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα.Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε καλέσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε ακρόαση ώστε να δώσει εξηγήσεις για το αν μπορεί να είναι πρόεδρος στον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε κληθεί αυτοπροσώπως αλλά τελικά δεν παρέστη με τους δικηγόρους του να καταθέτουν υπόμνημα. Συγκεκριμένα ο προσωπικός του δικηγόρος Βασίλης Δημακόπουλος και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος βρέθηκαν μπροστά στην Επιτροπή και παρέδωσαν το υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Ο Βαγγέλης Μρινάκης είχε κληθεί και πριν ένα μήνα αλλά οι δικηγόροι του είχαν ζητήσει αναβολή για σήμερα, με το αίτημά τους να είχε γίνει δεκτό ώστε να παραστεί και ο ίδιος. Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών έχει κληθεί ώστε να δώσει εξηγήσεις για τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί από τον ειδικό ανακριτή διαφθορά και το αν παραβιάζει τον αθλητικό νόμο με το να παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ