Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 11:43

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με Αγρα - Χειρουργήθηκε ο Γαλάνης

Γράφτηκε από τον

Το παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα είναι στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Μιλτιάδη, προσπαθώντας να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.


Οι "μελανόλευκοι" έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής με 8 βαθμούς σε έξι αγώνες, όμως ξέρουν πως ακόμη είναι αρχή και χρειάζεται συνέπεια ως προς την απόσπαση θετικών αποτελεσμάτων.
Το ματς του Σαββάτου με τον Αγρα είναι σίγουρα ιδιαίτερο μιας και πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες και έντονο το στοιχείο του γοήτρου.
Στον Μιλτιάδη πάντως λένε πως είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα και σκοπός τους είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στο μυαλό τους πως δεν έχουν χάσει
τις 4 τελευταίες αγωνιστικές.
Θεωρούν ότι ο Αγρας είναι το φαβορί λόγω έδρας, όμως θα προσπαθήσουν να φύγουν με τη νίκη ή την ισοπαλία από τους Γαργαλιάνους ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Στα αγωνιστικά μοναδική απουσία θα είναι αυτή του άτυχου Ντίνου Γαλάνη. Ο 18χρονος μεσοαμυντικός υπέστη κάταγμα περόνης στο ματς με το Διαβολίτσι και χθες χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου από τον πρώην γιατρό της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για 4-5 μήνες, δηλαδή χάνει ουσιαστικά όλη τη φετινή σεζόν.