Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 18:26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Η αποχώρηση του Σωτήρη Καστριτσέα οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Καλαμάτας να ψάξουν για τερματοφύλακα και έτσι συμφώνησαν με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο.


Ο έμπειρος γκολκίπερ δυναμώνει αισθητά λοιπόν τους «ερυθρόλευκους» στα γκολπόστ. Ο Λυμπερόπουλος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλαμάτα ενώ έχει παίξει ξανά στον Ολυμπιακό την σεζόν 2009-2010 όταν οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονταν στην Δ' εθνική.
Από εκεί και πέρα, το ντεμπούτο του Αγγελου Σπάλα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Καλαμάτας συνοδεύτηκε με εντός έδρας ισοπαλία με το Διαβολίτσι και πλέον ο νέος τεχνικός της ομάδας και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ανδρούσα.
Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ένα δύσκολο ματς, κάτι που επισήμανε και ο Άγγελος Σπάλας: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στο ματς με το Διαβολίτσι, το θετικό ήταν ότι η ομάδα πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος και αισιοδοξώ ότι σύντομα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Στο μεταξύ, ο 32χρονος επιθετικός Θανάσης Παπαδέας αποτελεί παρελθόν καθώς ζήτησε να αποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα πάει χωρίς απουσίες στην Ανδρούσα αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.