Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 11:27

ΔΩΡΙΟ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-6: Με εντυπωσιακή εμφάνιση διατηρήθηκε στην κορυφή - Από δύο γκολ Μικελάτος, Νάτσης

Γράφτηκε από τον

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο στο γήπεδο του Δωρίου ο Τσικλητήρας Πύλου, που επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-0 της τοπικής ομάδας.

Οι νικητές δείχνοντας το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο πήραν σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα που ήθελαν και εξακολουθούν να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Πάμισο.
Το Δώριο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο και γνώρισε τη ήττα.
Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Μπίζος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάτση. Δέκα λεπτά μετά ο Νάτσης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 36' από σέντρα του Σίνου ο Μικελάτος με κεφαλιά "έγραψε" το 0-3. Στο 48' ο Διακουμής με σουτ μέσα από την περιοχή το σημείωσε το 0-4. Στο 68' ο Μικελάτος με πλασέ μέσα από την  περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 74' ο Νάτσης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-6.
Στο 17' ο Διακουμής με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στη συνέχεια "έσκασε" στη γραμμή του τέρματος (δεν πέρασε τη γραμμή σύμφωνα με βοηθό και διαιτητή).
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν στη διάρκεια του ματς οι φιλοξενούμενοι κυρίως με τους Διακουμή (2), Μικελάτο και Νάτση.

Απώλεια ο Γιάννης Γκότσης

Δύο παίκτες του Δωρίου τραυματίστηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού και έγιναν αλλαγή, οι Γκιάτα και Ι. Γκότση. Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Γκότση στο γόνατο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καρβούνης.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Ι. Γκότσης (55' λ.τρ. Λιόγας), Γκιάτα (15' λ.τρ. Μεμά), Αθ. Γκότσης, Παπαδογιάννης, Ψωρομύτης, Ξυδιάς, Γεωργκακόπουλος, Βασιλόπουλος.
ΠΥΛΟΣ: Μίντζηρας, Σίνος, Μπίζος (67' Ν. Παπαγεωργίου), Χοτζάι, Ανταλής, Κουτίβας, Δούνιας (70' Τσώνης), Γρ. Παπαγεωργίου, Μικελάτος, Νάτσης, Διακουμής (60' Τσάτσος).