Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 11:11

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Τρίποντο με Γ. Μουλιάτο στις καθυστερήσεις

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ το νεαρό Γιώργο Μουλιάτο, ο Πανθουριακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας το βράδυ του Σαββάτου στο "Π. Μπαχράμης" του Α.Ο. Φαραί με 2-1.


Η ομάδα της Θουρίας επέστρεψε μετά από δύο ήττες (εντός) και μία ισοπαλία (εκτός) στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας σε καλή ημέρα το νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος την οδήγησε στη νίκη.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν με λίγη τύχη να φύγουν από το παιχνίδι με το ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο θεωρούν ως το πιο δίκαιο.

Τα γκολ

Στο 48' ο Γ. Μουλιάτος με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μάρη και με αυτό τον τρόπο έδωσε το προβάδισμα στον Πανθουριακό. Στο 75' ο Πέτσι εκτέλεσε φάουλ, ο Δοβλέτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καπακλής με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 92' ο Βιδάκης με μια μεγάλη μπαλιά έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, εκεί από τη σύγχυση, που δημιουργήθηκε κερδισμένος βγήκε ο Δωδέκατος, ο οποίος με το τακουνάκι βρήκε τον  Γ. Μουλιάτο και αυτός, αφού κοντρόλαρε την μπάλα στη συνέχεια με ωραίο πλασέ από κοντά σημείωσε το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Αλεξέας, Σκόρδος, Τσουλάκος. Ο Α.Ο. Φαραί τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 77' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μουράτι γιατί τράβηξε αντίπαλο από τη φανέλα.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Λικάϊ, Βαβαρούτσος, Μούσα, Σεριάτος (85' Καντζιλιέρης), Πάχης (46' λ.τρ. Κολυβάρης), Χανδρινός (65' Δοβλέτης), Μουράτι, Πετσί.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Παντσιώτης, Βιδάκης, Ρ. Σεφεράσι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Γ. Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος, Αλ. Σεφεράσι (70' Παπαδημητρίου), Χαρμπίλας (55' Ν. Μουλιάτος).