Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 12:20

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-1: Διατήρησε την... αήττητη παράδοση ο ΑΟΔ

Γράφτηκε από τον

Για άλλη μια χρονιά η αναμέτρηση που διεξάγεται στο "Π. Γεωργανάς" ανάμεσα στη Σπερχογεία και τον Α.Ο. Διαβολιτσίου δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.


Είναι χαρακτηριστικό ότι το Διαβολίτσι, στα 4 χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής δεν έχει χάσει ποτέ από την Σπερχογεία μετρώντας 3 νίκες και 4 ισοπαλίες (όλες με σκορ 1-1). Σίγουρα πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο τείνει να γίνει παράδοση στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο, με τη Σπερχογεία στο πρώτο να έχει την υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά οι παίκτες της δεν βρήκαν δίχτυα. Το γκολ ήρθε στο β' μέρος, εκεί όπου είχε μεν ευκαιρίες, όχι πολλές όπως στο πρώτο 45λεπτο, αλλά μόνο μία φορά κατόρθωσε να σκοράρει. Οι Κουλόπουλος, Γεωργαντάς, Σώκαλης, Πανανικολόπουλος και Θ. Δημητρίου, ήταν οι παίκτες που έχασαν τις περισσότερες ευκαιρίες.
Το Διαβολίτσι, φάνηκε περισσότερο στην επανάληψη, κατάφερε να προηγηθεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, όμως άμεση ήταν η απάντηση της Σπερχογείας. Στο υπόλοιπο διάστημα δημιούργησε φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τσούλου. Να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με απουσίες, καθώς πρόσφατα αποχώρησαν οι Βεργόπουλος, Δασκαλάκης, ενώ λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι Κωστόπουλος, Πεϊδής, αλλά και ο Μητσέας, που είχε κτυπήσει στον αυχένα στην προπόνηση της Παρασκευής. Επίσης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Αριστομενόπουλος, γιατί δεν είχε προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του.
Το 0-1 σημείωσε στο 47' ο Βουρνάς με κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Πάλια. Τρία λεπτά μετά ο Β. Κουρέα έκανε την μπαλιά στην περιοχή και ο Κουλόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Πέναλτι και ακυρωθέν γκολ

Για ένα ακυρωθέν γκολ, αλλά και ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, κάνουν λόγο στη Σπερχογεία. Συγκεκριμένα στο 85' σε ανατροπή του Κουλόπουλου από αμυντικό, ο διαιτητής Αλεξέας έδειξε παίζετε, ενώ ακύρωσε γκολ που σημείωσε ο Γεωργαντάς με κεφαλιά, γιατί νωρίτερα ο Κουλόπουλος στην κεφαλιά πάσα προς τον συμπαίκτη του είχε κάνει φάουλ σε αμυντικό.
Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του Διαβολιτσίου Θεοδωρόπουλος στο 70' αντίκρισε την μπλε κάρτα από τον κ. Αλεξέα γιατί σε υπόδειξή του για φάουλ του ανέφερε ότι δεν υπήρξε παράβαση. Μάλιστα το φάουλ ήταν σε καλή θέση για γκολ.
Βοηθοί διαιτητές ήταν η Τσαούση και ο Τσοπανάκης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος (80' Ζουμπόπουλος), Δωδέκατος (62' Καραματσούκης), Β. Κουρέας, Ντούζια, Γεωργαντάς, Κουλόπουλος, Δικαίος (71' Α. Χριστόπουλος), Θ. Δημητρίου, Σώκαλης, Παπανικολόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Παπαλέξης, Π. Δημητρίου, Γερμάνης, Καστριτσέας (46' Δ. Χριστόπουλος), Μάρης, Χότζα (75' Παπαδέας), Δημόπουλος, Βουρνάς (87' Διαγούπης), Θεοδωρόπουλος, Πάλιας.