Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 13:17

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Πήρε το τρίποντο και ανάσανε βαθμολογικά

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη νίκη της πήρε χθες η Ανδρούσα που επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, έχοντας βγάλει και ένα αρκετά "βαρύ" πρόγραμμα, ενώ από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να προβληματίζουν και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.
Βέβαια η καλαματιανή ομάδα παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες στην Ανδρούσα (Τζίφας, Παπαδέας, Μαρούδας, Μιχαήλοφ).
Το σκορ άνοιξε στο 11' όταν ο Πατσιώτης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Λυμπερόπουλο που χθες έκανε ντεμπούτο και ο ίδιος από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.
Στο 30' ο Ζάκκας σούταρε με τον Λυμπερόπουλο να αποκρούει και την μπάλα να χτυπά και στο αριστερό δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 68' με ωραίο σουτ του Γεωργιόπουλου (2-0).
Στο 84' η ομάδα του Λάκη Σπάλα έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς όταν σε φάση διαρκείας, ο Κούτρης σε κενή ουσιαστικά εστία έστειλε με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Ηλιόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση.
Το ματς σφύριξε ο Τσεκούρας, με βοηθούς τους Κουτσαναστάση και Αντωνόπουλο.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μουλαβασίλης, Φαράντος, Γεωργιόπουλος, Γκούνης, Μπαλόπουλος, Ζάκκας (88' Στρατής), Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (75' Σταματόπουλος), Κρεμμύδας, Μαραγκούλιας (46' λ. τρ. Βοσνάκης). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Τσαναλίας (61' λ. τρ. Μπέρμπερη), Αργάνης, Γ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Λιανός (55' Αναγνωστόπουλος), Κούτρης, Θεοδωρόπουλος, Σ. Μπάλλας, Μαγουλιανίτης, Αλεξανδρόπουλος.