Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 13:46

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι - Στο 95' ισοφάρισε ο Γ. Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στις καθυστερήσεις η Εράνη κατόρθωσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Παραλίας, που έληξε με σκορ 2-2.


Ηταν το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 τοπικής, όπου οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με την Αναγέννηση λόγω έδρας να δείχνει καλύτερη εικόνα και να δείχνει περισσότερη διάθεση για να φτάσει στη νίκη. Από την άλλη η Εράνη, που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, δεν είχε καλή απόδοση, όμως κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να αποφύγει την ήττα. Ετσι ο βαθμός που απέσπασε είναι το μόνο που κρατάει από αυτό τον αγώνα.
Η Αναγέννηση, παρουσιάστηκε πιο δυνατή σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο και η πρώτη συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων Βεργόπουλου και Δασκαλάκη. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε και λίγη ώρα αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Στο β' ημίχρονο, αγωνίστηκε για περισσότερη από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αντωναίου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατόρθωσε λίγα λεπτά μετά να προηγηθεί στο σκορ, όμως δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη, αφού η αντίπαλός της βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις.

Τα γκολ

Στο 6’ ο Α. Καλογερόπουλος με εκτέλεση φάουλ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, εκεί πετάχτηκε ο Μιχαλακόπουλος και με πλασέ πέτυχε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 17’ όταν ο Δασκαλάκης μπήκε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και έκανε συρτή σέντρα στο α’ δοκάρι, όπου ο Δουρούμης πρόλαβε τους αμυντικούς και με κοντινή προβολή "έγραψε" το 1-1. Στο 62’ ο Τριανταφυλλάκης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση κάνοντας το 2-1. Στο 95’ από πάσα του Χρονόπουλου, ο Ι. Καλογερόπουλος με γυριστό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής πέτυχε το τελικό 2-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μπλάνας, Κασκάνης, Τσουκάλη. Στο 57' αποβλήθηκε  με 2η κίτρινη κάρτα ο Αντωναίος για αντικανονικό μαρκάρισμα, ενώ είχε δεχτεί την 1η κίτιρνη ένα λεπτό νωρίτερα για διαμαρτυρία.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Χάντζος, Βεργόπουλος, Δουρούμης (82’ Ράτσεφ), Αντωναίος, Κάνιστρας, Δασκαλάκης, Καρούμπας (74’ Γυφτέας), Τριανταφυλλάκης.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπαν, Μιχαλακόπουλος, Κ. Καραχάλιος (46’ Ανδρεόπουλος), Κώτσος, Α. Καλογερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Π. Σπυρόπουλος (74’ Δ.-Χ. Σπυρόπουλος), Κίτος, Διονυσόπουλος (46’ Χρονόπουλος).

Παράπονα η Αναγέννηση

Παράπονα έχει η Αναγέννηση από τον διαιτητή Γ. Μπλάνα, για την αποβολή του Αντωναίου, για τις καθυστερήσεις που κράτησε και η Εράνη έφτασε στην ισοφάριση, αλλά και για φάουλ που δεν της έδωσε στη διάρκεια του αγώνα.
Μάλιστα στο τέλος παίκτες και παράγοντες της Αναγέννησης του εξέφρασαν τα παράπονά τους στον αγωνιστικό χώρο.
Ενταση ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων στο χώρο των αποδυτηρίων σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς, όμως οι πιο ψύχραιμοι πρόλαβαν και τους απομάκρυναν ώστε να μην χειροτερέψουν τα πράγματα.