Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 14:34

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Μόνη στην κορυφή με νέο διπλό

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Μόνη στην κορυφή με νέο διπλό

Ουσία και τύχη είχε ο Ακρίτας Κορώνης προχθές το απόγευμα στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Χανδριναϊκό, τον οποίο νίκησε με 1-0.


Την 4η σερί νίκη της σημείωσε το Σάββατο η ομάδα της Κορώνης και διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής.
Ο Μ. Τσάνι, ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε το γκολ στο 72' με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Η Κορώνη είχε και ένα δοκάρι νωρίτερα για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 60' ο Αν. Μάραντος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι που γνώρισαν την ήττα για δεύτερο σερί παιχνίδι, είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Σε μία από τις καλές φάσεις που έκαναν, είδαν την μπάλα να σταματάει δύο φορές στα δοκάρια. Ήταν στο 80' όταν ο Γιάνναρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοντός με σουτ "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Μπιλάλι, Κόντι (75' Κοκάϊ), Κατσιγιάννης, Καρανταράκης, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Καλδής, Ν. Καραμπάτσος, Κοντός, Γιάνναρης.                                                                                                        
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος, Ε. Κυριόπουλος (80' Παναγιωτόπουλος), Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης (35' λ.τρ. Μπόκολος), Σταμάτης, Σπ. Μπλάνας.

Τάπητας στο γήπεδο Σουληναρίου

Μια ευχάριστη είδηση για τον Χανδριναϊκό, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο του Σουληναρίου για προπονήσεις, αλλά και ως έδρα τους για τους αγώνες, είχε ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης, τους ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο Σουληναρίου. Μια σημαντική είδηση, αφού θα βοηθήσει τις ομάδες της περιοχής να μπορέσουν να λειτουργήσουν σε καλύτερες γηπεδικές συνθήκες, αλλά και να ξανακάνουν έδρα τους το γήπεδο στο Σουληνάρι, καθώς τα τελευταία χρόνια αναγκαστικά έχουν ξενιτευτεί.