Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 14:52

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1: Επιβλητική νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1: Επιβλητική νίκη με καλή εμφάνιση

Την καλή εμφάνιση με πολλά γκολ συνδύασε χθες αργά το απόγευμα ο Αίαντας και νίκησε στο "Π. Μπαχράμης" την Ομόνοια με 4-1.


Οι νικητές έδειξαν από το πρώτο μέρος τις προθέσεις τους, καθώς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-1, βάζοντας τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις πόντους. Στην επανάληψη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με άλλο ένα γκολ "σφράγισαν" τους τρεις πόντους.
Η Ομόνοια δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο α' ημίχρονο, όμως ο αντίπαλός της ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 6' ο Ξένιος με πλασέ και στο 20' ο Αντωνόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0. Είχε προηγηθεί χέρι αμυντικού σε σουτ του Ζαγαρέλου και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Στο 27' ο Αντεμάι με πλασέ "έγραψε" το 3-0. Στο 35' φάουλ του Ντόκου από πλάγια θέση, ο Κατσίβας που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας τη βρήκε λίγο με το πόδι, της άλλαξε πορεία και έγινε έτσι το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 58' ο Παπαβασιλόπουλος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Περιβολάρη.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Π. Μάραντος, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (87' Στραβάκος), Πουλουπάτης, Ξένιος, Αντεμάϊ (80' Τριάντος).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος (60' λ.τρ. Ξανθάκης), Κ. Κοστρίβας, Τάφα (46' Αγγελής), Δ. Κοστρίβας, Πετράκος, Πετριτάϊ, Δρογγίτης, Μπουραντώνης, Χατζηπαναγιώτης, Ντόκος, Κατσίβας (78' Ταπεινός).