Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2013 17:14

Ξεκαθαρίζει αύριο με Δημητρακόπουλο στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με το Σωτήρη Δημητρακόπουλο θα έχει την Τρίτη ο Γιώργος Πετρουλάκης ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο πρόεδρος του Παμίσου επιθυμεί την παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η "χρυσή τομή" και στο οικονομικό σκέλος.Κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται με τον Γουλιέλμο Αντωνίου, καθώς στην πρόσφατη συνάντηση διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά και όλα δείχνουν ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι. Ο Αντωνίου έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τον Τσικλητήρα Πύλου -και όχι μόνο-  και το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Μεσσήνης.
Η τρίτη εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ είναι ο Ηλίας Ηλιόπουλος, με τον οποίο θα υπάρξει επίσης συνάντηση ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Από πέρυσι δεν συνεχίζουν οι Πέτρος Κέρμαλης, Γρηγόρης Κάτσος, Γιάννης Σταματάκης, Βασίλης Βεργόπουλος, Γιώργος Μωρόγιωργας, Πέτρος Μπούρδος και Φώτης Διακουμής.
Στον αντίποδα έχουν απικτηθεί οι Αλμπερτ Σεφεράσι, Χρήστος Τρίψας και Βασίλης Αλεβίζος, ενώ υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα, ενώ είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί ο Πάμισος και στη μεσαία γραμμή.