Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 10:20

Σε ρυθμούς Ερμιονίδας η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Σε ρυθμούς Ερμιονίδας η "Μαύρη Θύελλα"

Για το δεύτερο φετινό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ερμιονίδα προετοιμάζεται η Καλαμάτα.

Η "Μαύρη Θύελλα" προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής (0-1 από Παναργειακό) και θέλει να ρεφάρει στην Αργολίδα. Οι γηπεδούχοι "καίγονται" πάντως για τη νίκη, μιας και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετρούν δύο ισοπαλίες με Σπάρτη, Βάρδα και ισάριθμες ήττες από Βύζαντα Μεγάρων και Δόξα Ν. Μανωλάδας. Η Καλαμάτα μπορεί όμως να εκμεταλλευτεί το άγχος της Ερμιονίδας και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Κώστας Κλάδης στα πλάνα που ετοιμάζει για τον αγώνα της Κυριακής υπολογίζει και τους Παναγιωτόπουλο, Ιλιεφ. Τόσο ο ικανός επιθετικός, όσο και ο έμπειρος αμυντικός μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα.
Εκτός παραμένει μόνο ο Κραστόβτσεφ, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα προπονηθούν και σήμερα οι παίκτες της Καλαμάτας.

Δεν αποκλείουν μεταγραφή

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το φινάλε και στην Καλαμάτα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο απόκτηση ενός μέσου. Η διοίκηση εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις και ίσως αύριο υπάρξουν εξελίξεις, εφόσον βέβαια κριθεί ότι ο παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά.