Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 19:59

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ζευγάρωσαν τις νίκες παίδες και νέοι, 4-1 και 1-0 αντίστοιχα στη Λακωνία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ζευγάρωσαν τις νίκες παίδες και νέοι, 4-1 και 1-0 αντίστοιχα στη Λακωνία

Το '2 στα 2" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων παίδων και νέων έκαναν σήμερα, οι ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι παίδες και οι νέοι του νομού μας επικράτησαν εκτός έδρας της Λακωνίας με 4-1 και 1-0, αντίστοιχα και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην πρεμιέρα οι μικτές Μεσσηνίας είχαν νικήσει με 5-0 την Αρκαδία, που χθες είχε ρεπό και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, μιας και οι αντίπαλοι τους δεν έχουν ακόμα βαθμό.

Παίδες

Στο ματς των παίδων η Μεσσηνία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32', αλλά με τις αλλαγές (ο Λαμπρόπουλος που ήρθε από τον πάγκο πέτυχε δύο γκολ) που έγιναν , ανέτρεψε την κατάσταση και έφθασε στο εντυπωσιακό 1-4.
Το 1-0 έγινε στο 32' με γκολ του Αποστολόπουλου, για να ισοφαρίσει ο Παπαθεοδωρίδης στο 50'. Στο 58' ο Λαμπρόπουλος έδωσε το προβάδισμα στη Μεσσηνία και στο 65' ο Κωστέας έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Λαμπρόπουλος στο 75', σημειώνοντας παράλληλα το δέυτερο προσωπικό του γκολ.
ΛΑΚΩΝΙΑ: Λάτσης, Χατζής, Ζαϊμης, Δρούσιας, Μάνος, Χελιώτης, Αποστολόπουλος. Δημητρακάκης, Μπεγρής, Μπάροβιτς, Φίφλης.  Επαιξαν και οι Δημητρόπουλος, Βλάχος, Σουμάκης, Καλογερόπουλος, Ζούμπουλας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Σερπάνος, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος. Επαιξαν και οι Θούας, Ζαχαριάς, Λαμπρόπουλος, Μεϊντάνης, Σαρδέλης.

Νέοι

Το ματς των νέων δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ομάδα της Λακωνίας να παίζει πολύ δυνατά. Παρ' όλα αυτά η Μεσσηνία βρήκε το γκολ στο 75' με τον Σαρδέλη και πήρε τους τρεις βαθμούς. Μερίδιο στη νίκη έχει και ο γκολκίπερ Μπαχράμης που με δύο επεμβάσεις (μία σε κάθε ημίχρονο) κράτησε το μηδέν.
ΛΑΚΩΝΙΑ:  Μπαλοδήμας, Γαρεφαλλάκης (84' Μάρκου), Παπαστάθης, Λιγάκης, Στούμπος, Παρασκευόπουλος, Μαλτέζος, Πλατάνας, Φραντζέσκος (88' Καρβελόπουλος), Τζανετάκος (56' Βρινιός),, Κουτσοβασίλης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Μπαχράμης, Σιρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Παπαδήμος, Σαραντόπουλος (46' Καραχάλιος), Αντεμάι (80' Παπαθεοδωρίδης), Σαρδέλης, Μπάκας (75' Κάππος).
Την αποστολή στη Λακωνία συνόδεψαν εκτός από τον προπονητή Παναγιώτη Δρούγα και το συνεργάτη του Θοδωρή Ασημακόπουλο και ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς,  ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς και ο έφορος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος. Κοντά στις μικτές βρέθηκε επίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης.