Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 13:48

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πίστη για νίκη στο οριακό ματς με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με άδεια χέρια επέστρεψε την Κυριακή από τον Πύργο Τριφυλίας ο Απόλλωνας Καλαμάτας ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα από τον Μιλτιάδη με 3-0.


Έτσι ο ιστορικός σύλλογος διατηρήθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής - όπου ισοβαθμεί με το Διαβολίτσι - και έδωσε συνέχεια στο κακό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Ο Απόλλωνας μετρά μόλις μια νίκη (με Αρφαρά) και εφτά ήττες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο στις τάξεις του θεωρούν ότι η ομάδα θα βγει σύντομα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται.
Την αισιοδοξία αυτή την στηρίζουν αφενός στο γεγονός ότι το πρόγραμμα στην συνέχεια είναι σαφώς πιο βατό και αφετέρου γιατί θεωρούν ότι με 1-2 θετικά αποτελέσματα θα αλλάξει η ψυχολογία, η οποία θεωρούν πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην έως τώρα πορεία.
Η διοίκηση λοιπόν πιστεύει ότι ο Γιώργος Γρηγορόπουλος και οι παίκτες του θα αλλάξουν την κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια.
Την Κυριακή πάντως υπάρχει ένα ματς που χαρακτηρίζεται οριακό στον Απόλλωνα, αυτό με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».
Ο Παντελής Πανταζής είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Γρηγορόπουλου, με στόχο τη νίκη που θα δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα στην ομάδα.