Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 13:59

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Βαθμός… αυτοπεποίθησης με Κυπαρισσία, για το διπλό στα Αρφαρά

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι σε μια από τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου στην Α' τοπική, την Κυπαρισσία, απέσπασε το περασμένο Σάββατο ο Πανθουριακός.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έκανε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα πανίσχυρο αντίπαλο, διατηρήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια», σχολίασε ο νεαρός τεχνικός που πλέον στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αρφαρών που θα γίνει την Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.
Ο Αστέρας είναι 6ος στην βαθμολογία και έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από τον Πανθουριακό, στις τάξεις του οποίου χαρακτηρίζουν εξαιρετικά δύσκολο το ματς όμως θα παίξουν για τη νίκη.
Στον αγωνιστικό τομέα, οι Κατσαρέας, Βιδάκης και Αλ. Σεφεράσι αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με την Κυπαρισσία και προς το παρών η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη.