Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 14:46

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε ανάσα και ποντάρει στο βατό πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε ανάσα και ποντάρει στο βατό πρόγραμμα

Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κέρδισε την περασμένη Κυριακή με 1-0 τον Τέλλο Άγρα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.


Οι «ερυθρόλευκοι» του Αγγελου Σπάλα έφτασαν τους 7 βαθμούς δίνοντας τέλος στο σερί των έξι αγώνων που μετρούσαν χωρίς νίκη.
Ο παλαίμαχος σέντερ φορ και έμπειρος πλέον τεχνικός χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα  του μπορεί να ανακάμψει και άλλο βαθμολογικά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
«Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο όπως ο Τέλλος Άγρας. Είχαμε πολύ άγχος αλλά θέλαμε τη νίκη και στο τέλος τα καταφέραμε. Στην συνέχεια του πρώτου γύρου θα παίξουμε όλα τα ματς, εφτά, εντός Καλαμάτας. Υπάρχουν αγώνες που είναι στα μέτρα μας και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα στην συνέχεια».
Αγωνιστικά, οι Μαρούδας και Τσαναλίας επιστρέφουν την Κυριακή, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το οποίο θα γίνει στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, το γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» με τυπικά γηπεδούχο τον Απόλλωνα.