Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 14:42

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κόλλησε με το... 1-1, αγνοεί όμως τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Μετά τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Ολυμπιακό Καλαμάτας και Σπερχογεία, την περασμένη Κυριακή το Διαβολίτσι έφερε το ίδιο σκορ και στο γήπεδο του.


Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη έμεινε στο 1-1 με την Ανδρούσα, διατηρήθηκε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς όμως δεν κατάφερε να πετύχει την πολυπόθητη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
«Θέλαμε πολύ την νίκη αλλά δεν μας επέτρεψαν να την πάρουμε το άγχος και η πίεση για το τρίποντο και ο ισχυρός αέρας που δεν επέτρεψε σε καμιά από τις δύο ομάδες να παίξει αυτό που μπορούσε. Ήταν πάντως ένας δίκαιο αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν Πάμισο, Πύλος και Κυπαρισσία που πάνε για τον τίτλο ενώ οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και εξαρτάται από την μέρα του καθενός το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα. Εμείς ψάχνουμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά. Είναι θέμα χρόνου να την πετύχουμε», τόνισε ο Σωτήρης Δημάκης που θα είναι εκτός Ελλάδος την Κυριακή και δεν θα κοουτσάρει την ομάδα του στο ματς των Γαργαλιάνων.
Το Διαβολίτσι πλέον έχει μπροστά του το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τέλλο Άγρα, όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Οι Μητσέας και Πεϊδης είναι ανέτοιμοι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Κωστόπουλου και Θεοδωρόπουλου.