Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 12:38

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Με Μπίζο έκανε το "9 στα 9"

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Με Μπίζο έκανε το "9 στα 9"

Ενα γκολ του Αγγελου Μπίζου ήταν αρκετό ώστε ο Τσικλητήρας να νικήσει τον Εθνικό Μελιγαλά και να πάρει την 9η νίκη  σε ισάριθμα ματς στην Α' τοπική.

Η ομάδα της Πύλου είναι μαζί με τον Πάμισο οι μόνες που δεν έχουν απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα και φυσικά ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, έχοντας πλέον και 6 βαθμούς διαφορά από την τρίτη Κυπαρισσία.

Στο χθεσινό ματς που έγινε στη Μεθώνη λόγω επανασποράς χλοοτάπητα στο γήπεδο της Πύλου, ο Τσικλητήρας σκόραρε στο 38'  με το σουτ του Μπίζου μέσα από την περιοχή και είχε δύο δοκάρια στο 26' με τον Βασιλόπουλο και στο 70' με το Δούνια, αλλά και χαμένο πέναλτι (το κέρδισε ο Ανταλής) στο 87'.  Ο Διακουμής νικήθηκε από τον Αθανασόπουλο που υπερασπίστηκε την εστία του Εθνικού, μιας και απουσίασε ο Καλλιντέρης. Ακόμα οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Π. Κανελλόπουλο, Καρατζούλια, Θανόπουλο, Λάγιο, ενώ ο Μουρούσιας προερχόταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε λίγα λεπτά ως αλλαγή.

Ο Εθνικός δεν είχε μάλιστα ούτε προπονητή στον πάγκο, αφού το θέμα με τον Κώστα Κλάδη θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Την ομάδα κοουτσάρισε έτσι ο παράγοντας Χρήστος Στούκας.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Γεωργόπουλος είδε μπλε κάρτα γιατί παραδέχτηκε παράβαση. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Ταβουλαρέα. 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Σίνος (65' Μουράτης), Μπίζος, Χοτζάι, Ανταλής, Κουτίβας, Δούνιας (75' Ν. Παπαγεωργίου), Γρ. Παπαγεωργίου, Διακουμής, Τσάτσος, Βασιλόπουλος (85' Χίσα).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος, Μακρυνιώτης, Μπαστακός, Μουστάκας, Κ. Κανελλόπουλος (80' Μουρούσιας), Πανταζής, Καραγιάννης, Κοψαχείλης, Φωτιάδης.