Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 12:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Βαρύ κλίμα μετά τη νέα γκέλα - Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Ν. Φρούσου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0:  Βαρύ κλίμα μετά τη νέα γκέλα - Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Ν. Φρούσου

Νέα βαθμολογική απώλεια είχε προχθές η περσινή πρωταθλήτρια Κυπαρισσία η οποία έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Φαραί στην έδρα της και πλέον είναι έξι βαθμούς πίσω από Πάμισο και Πύλο. 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό το κλίμα στις τάξεις της Τριφυλιακής ομάδας είναι πολύ βαρύ, τόσο για τον προπονητή Νίκο Φρούσο - που μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του ΑΟΚ - όσο και για τους παίκτες.  Έτσι αναμένεται άμεσα διοικητικό συμβούλιο όπου θα φανεί αν θα λυθεί η συνεργασία με τον Φιλιατρινό τεχνικό ή αν η διοίκηση θα προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση. Όσον αφορά τον ΑΟ Φαραί είχε θετική παρουσία με αμυντική τακτική και επιβραβεύθηκε με το βαθμό. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις για να σκοράρουν όμως δεν τις αξιοποίησαν. Στο 23' σουτ Σπανού από καλή θέση η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 45' σουτ του Φ. Παναγόπουλου ο Μάρης έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε. Στο 75' σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Πετσί πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως πλάσαρε αδύναμα και ο Αντωνόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Καλή ευκαιρία για να σκοράρει έχασε η Κυπαρισσία στο 89', αλλά ο Μάρης με σωτήρια επέμβαση κατάφερε να αποκρούσει το σουτ. Το ματς διαιτήτευσαν οι Καρβούνης, Παναγιωτόπουλος, Παλλαδινός.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας, φ. Παναγόπουλος, Κωνστνατόπουλος (80' Παπαγεωργίου), Μιλοσέφσκι (25' λο.τρ. Μανδραπήλιας).

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Αντωνόπουλος (80' Μαυροειδάκος), Κατζιλιέρης, Σπανός, Μούσα, Σεριάτος (89' Μάραντος), Πάχης, Τσέρτος, Πέτσι (88' Δοβλέτης), Λικάϊ.

 

• Ο Α.Ο. Φαραί με αφορμή της φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα της Κυπαρισσίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Α.Ο.Κ.