Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 12:06

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-0: Στο... ρελαντί η 9η σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Με κεκτημένη ταχύτητα ξεπέρασε το εμπόδιο του Μεσσηνιακού ο Πάμισος κερδίζοντάς τον με σκορ 4-0 προχθές στη Μεσσήνη.

Οι νησιώτες με γκολ από τα... αποδυτήρια σε κάθε ημίχρονο έδειξαν από νωρίς ποιο θα είναι το... αφεντικό στην αναμέτρηση και πρόσθεσαν εύκολα άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους. Σύνολο δηλαδή 27 στα εννέα πρώτα ματς, με τον Πάμισο να έχει κάνει το "9 στα 9" και να δείχνει ασταμάτητος στην Α' τοπική, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Πύλο.

Παράλληλα η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα διατήρησε ανέπαφη την εστία της για έννατο ματς και συνάμα έφτασε τα 33 γκολ ενεργητικό, έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Στο ματς με τον Μεσσηνιακό δύο γκολ πέτυχε ο Σαραντόπουλος και από ένα οι Τσουλάκος και Γεωργιόπουλος.

Στον αντίποδα η ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή είδε τα όποια σχέδια της να πηγαίνουν... στράφι, μιας και δέχθηκε γκολ στο 30ο δευτερόλεπτο και ύστερα ήταν φύσει αδύνατο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ετσι η καλαματιανή ομάδα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και αναζητά ένα ξέσπασμα στις προσεχείς αγωνιστικές.

Στο 30ο δευτερόλεπτο σκόραρε ο Γεωργιόπουλος!

Στο σαββατιάτικο ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό... Σε προσπάθεια του Χ. Τριψα, ο Αρβανίτης δεν έδιωξε μακριά την μπάλα και ο Γεωργιόπουλο με δυνατό σουτ από πλάγια θέση την έστειλε στο δεξί "Γ" για το 1-0. Το... νερό είχε μπει στ' αυλάκι από νωρίς για τον Πάμισο που φρόντισε να "καθαρίσει" το ματς στο 11'. 

Ο Σαραντόπουλος το 2-0 στο 11'

Ηταν μία εξαιρετική συνεργασία με τον Τσουλάκο να σεντράρει για τον Χελά που κοντρόλαρε και έστρωσε για τον επερχόμενο Σαραντόπουλο, ο οποίος με το δεξί έγραψε από κοντά το 2-0.

Η πρώτη επίσκεψη του Μεσσηνιακού στα καρέ του Παμίσου ήταν στο 14' όπου το φαλτσαριστό σουτ του Χ. Εμμανουήλ απέκρουσε στη δεξιά γωνία ο Κωνσταντακόπουλος.

Αυτά ήταν όσα αξιόλογα έγιναν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να παίζουν στο... ρελαντί.

Αποβολή Παυλέα και 

Τσουλάκος με πέναλτι το 3-0

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με γρήγορο γκολ. Ηταν το 47' όταν ο Τσουλάκος βρήκε με κάθετη πάσα στην περιοχή τον Χελά που ανατράπηκε από τον Παυλέα, με τον κ.Μπλάνα να δίνει σωστά το πέναλτι και την κόκκινη στον αμυντικό του ΜΓΣ. 

Ο Τσουλάκος νίκησε από τα 11 βήματα τον Σκαλαίο γράφοντας το 3-0.

Το ματς είχε πλέον κριθεί με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Στο 69' το σουτ του Κορομηλά έδιωξε σε κόρνερ ο Σκαλαίος.

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Πάμισος κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Πετρόγιαννη από προσπάθεια του Τσουλάκου, με τους καλαματιανούς να φωνάζουν θεωρώντας το χέρι ακούσιο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαραντόπουλος που πλάσαρε εύστοχα στη δεξιά γωνία για το τελικό 4-0.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών του Κουτσαναστάση και Ρέκκα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γ. Τρίψας, Κορομηλάς, Μπερερής, Μωράκης, Τζανετέας (70' Μπαλαλάς), Γεωργιόπουλος (62' Κουρούπης), Τσουλάκος (85' Λυμπερόπουλος), Χελάς, Χ. Τρίψας, Σαραντόπουλος.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κουλουράς (66' Μπιζίμης), Παυλέας, Αρβανίτης, Γαβράς (67' Γιαννακόπουλος), Μανιάτης, Ν. Εμμανουήλ, Μανωλόπουλος, Χ. Εμμανουήλ (52' Παπανικολόπουλος), Πετρόγιαννης.