Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 12:53

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Εχουμε παίκτες που αδικούνται στην Α' τοπική", τονίζει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Την 9η σερί νίκη πανηγύρισε το Σάββατο ο Πάμισος (4-0 το Μεσσηνιακό) και παράλληλα διατήρησε ξανά το μηδέν στην άμυνα, ενώ με 33 γκολ ενεργητικό διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στην Α' τοπική.

Ο Πάμισος δείχνει ασταμάτητος στο φετινό πρωτάθλημα και ο Αντώνης Μαυρέας έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για ανάλογη συνέχεια.

"Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες. Βλέπω όμορφο ποδόσφαιρο και διάθεση στις προπονήσεις. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπορώ να πω ότι έχουμε παίκτες που αδικούνται που παίζουν στην Α' τοπική". 

Ο προπονητής του Παμίσου ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται με Τσικλητήρα και Κυπαρισσία, που επίσης διεκδικούν τον τίτλο, με την ομάδα της Πύλου να έχει μάλιστα και αυτή το απόλυτο, ενώ ο ΑΟΚ είναι στο -6 από την κορυφή.

"Κοιτάμε μόνο τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε και δεν θέλω να μιλήσω για τις άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι, αλλά μόνο τα δικά μας παιχνίδια. Με το Μεσσηνιακό ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πολύ γρήγορα και τα πράματα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια. Ανταποκριθήκαμε καλά απέναντι σε μια ιστορική και αξιόλογη ομάδα. Ολα βγαίνουν μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται". 

 

Αγωνιστικά, ο Πάμισος ξεκίνησε από χθες προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εθνικό στο Μελιγαλά. Ο Τουρλίδας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν πάνοπλοι με στόχο την 10η σερί νίκη.