Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 13:26

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Δεν λέει τίποτα το 9 στα 9", λέει ο Ν. Κακαλέτρης που κρατά χαμηλούς τόνους

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Δεν λέει τίποτα το 9 στα 9", λέει ο Ν. Κακαλέτρης που κρατά χαμηλούς τόνους

Ούτε ο Εθνικός Μελιγαλά μπόρεσε να βάλει φρένο στη φετινή εντυπωσιακή πορεία του Τσικλητήρα.

Η ομάδα της Πύλου νίκησε προχθές με 1-0 και συνεχίζει χωρίς απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Με εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ισοβαθμεί με τον Πάμισο στην κορυφή και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Ο Νίκος Κακαλέτρης φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους. 

"Δεν λέει τίποτα το 9 στα 9. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι τα ρεκόρ. Εχουμε ξεκινήσει από τέλη Ιουλίου μια δύσκολη προσπάθεια και τα παιδιά δουλεύουν κάθε μέρα ώστε να βελτιώνονται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Συνεχίζουμε την δουλειά", τονίζει ο προπονητής του Τσικλητήρα.

Ο Νίκος Κακαλέτρης σχολίασε και το πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Μεθώνης, λόγω του ότι στην Πύλο γίνεται επανασπορά του χλοοτάπητα.

"Δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά κάναμε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Η καλή μέρα του γκολκίπερ όμως δεν μας το επέτρεψε και σε τέτοιες περιπτώσεις επιβεβαιώνεται ο άγραφος νόμος, αλλά δεν το αφήσαμε να συμβεί".

 

Κόντρα στον Εθνικό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μικελάτος, Νάτσης και Τσώνης και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι έτοιμοι στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Πανθουριακό (6 μ.μ. στον Κορδία).