Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 13:51

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα", λέει στις πρώτες του δηλώσεις ο Κλάδης

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα", λέει στις πρώτες του δηλώσεις ο Κλάδης

Με τον Κώστα Κλάδη θα πορευτεί ο Εθνικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Ο πρώην τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" έδωσε χθες τα χέρια με τον πρόεδρο του Εθνικού Βασίλη Σακκά και θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καλόμαλο. Ο Κλάδης είχε βρεθεί στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας, αλλά δεν είχε συμφωνήσει. Κάτι που έγινε τη Δευτέρα και έτσι από σήμερα πιάνει επίσημα δουλειά, κάνοντας ντεμπούτο κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Πάμισο, στον οποίο έχει εργαστεί μάλιστα με επιτυχία στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κλάδης επιστρέφει μετά από δύο και πλέον δεκαετίες στο Μελιγαλά, εκεί όπου είχε "κρεμάσει" τα παπούτσια του ως ποδοσφαιριστής και είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

"Ο Εθνικός είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού. Εχει καλό έμψυχο υλικό και έναν κόσμο που αγαπά την ομάδα", δηλώνει στο "Ν" στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του Εθνικού, που έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην τεχνικό της ομάδας Γιώργο Καλόμαλο.

"Αναλαμβάνω μια ομάδα σε καλή κατάσταση και αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Καλόμαλο, που έχει αφήσει αξιόλογο έργο. Θα δουλέψουμε για να φθάσει ο Εθνικός όσο γίνεται ψηλότερα".

Το ευχάριστο για το νέο προπονητή είναι ότι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Κανελλόπουλος, ενώ θα είναι διαθέσιμοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Τσικλητήρα (ήττα με 1-0) και οι Θανόπουλος, Καλλιντέρης και Μουρούσιας.  Επιστροφές που αυξάνουν τις επιλογές για την 11άδα την προσεχή Κυριακή σ' ΄ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, μιας και ο Πάμισος όχι μόνο δεν έχει χάσει βαθμό, αλλά δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ.