Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 09:16

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Χαμογέλασε μετά από ένα μήνα

Γράφτηκε από τον

Τέλος στο αρνητικό σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από τις 3 Οκτωβρίου, όταν και επικράτησε με 2-0 του Τέλλου Αγρα έβαλε την Κυριακή ο Αστέρας.

Η ομάδα των Αρφαρών επικράτησε με 1-0 του Πανθουριακού, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία την Κυπαρισσία. Ο Αστέρας μέχρι το ματς με τους νεοφώτιστους είχε δύο ισοπαλίες με Μεσσηνιακό, Δώριο και ισάριθμες ήττες από Απόλλωνα Καλαμάτας και Εθνικό Μελιγαλά. Με το τρίποντο έφθασε τους 14 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Πανθουριακό και τον Μιλτιάδη στην 5η θέση.
"Είχαμε πάθος, κερδίσαμε τις μονομαχίες και πιστεύω ότι πήραμε δίκαια τη νίκη. Τη θέλαμε πολύ γιατί είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα", λέει στο "Ν" ο Στάθης Βανικιώτης. Ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε και στο μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με τον Α.Ο. Φαραί: "Θα έχουμε δύσκολο έργο, γιατί ο Α.Ο. Φαραί είναι καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα του, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ζέππος, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος που εξέτισε την ποινή του.