Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 13:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Ακόμα είναι νωρίς", εκτιμά ο Λεωνίδας Μπίλης

Γράφτηκε από τον

Με.. άδεια χέρια επέστρεψε από τη Χίο η Καλαμάτα γνωρίζοντας την ήττα από τον Κανάρη.

Η  Μεσσηνιακή ομάδα αγνοεί τη νίκη από τις 4 Οκτωβρίου, όταν και επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών με συνέπεια μετά από 7 αγωνιστικές να έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.
Ενας από τους λόγους που έφεραν αυτό το αρνητικό σερί είναι και τα διαιτητικά λάθη.  Ενδεικτικό ότι στα τέσσερα τελευταία ματς έχει τρεις εις βάρος της πέναλτι και δύο αποβολές.
"Παίζουμε συνεχώς 10 εναντίον 11. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Εχουμε καταλάβει τι γίνεται. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε", λέει ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο προπονητής της Καλαμάτας εκτιμά ότι η ομάδα θα βρει άμεσα το δρόμο της, ενώ δεν θεωρεί καθοριστικό το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Παναρκαδικό.
"Ακόμα είναι νωρίς, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι το ίδιο. Ούτε αγχωνόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί με τον Παναρκαδικό και θα έχουμε καλή εικόνα, όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς".
Η προετοιμασία για το ματς με τους Αρκάδες συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος.  Δεν προπονήθηκαν ο Κραστόβτσεφ που είναι άρρωστος και ο Τσιμικλής λόγω κόπωσης. Το σημερινό ραντεβού είναι πάλι το πρωί στο Ασπρόχωμα. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα της Κυριακής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Τορεζάνι που αποβλήθηκε άδικα με τον Κανάρη. Αντίθετα επιστρέφει ο Ιλιεφ που εξέτισε την ποινή του.