Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 14:38

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Kερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας", λέει ο Κώστας Κλάδης

Γράφτηκε από τον

Ονειρεμένο ντεμπούτο στον πάγκο του Εθνικού έκανε ο Κώστας Κλάδης, καθώς η ομάδα του Μελιγαλά νίκησε την Κυριακή με 2-1 τον Πάμισο, ο οποίος μετρούσε εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς στην Α' τοπική και δεν είχε δεχτεί μάλιστα ούτε γκολ.


"Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Και για μένα θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη, δεν έχει σημασία που έχασε", λέει στο "Ν" ο νέος προπονητής του Εθνικού, ο οποίος απένειμε τα εύσημα και στον πρώην τεχνικό της ομάδας Γιώργο Καλόμαλο.
 "Βρήκα μια καλοδουλεμένη ομάδα από τον προηγούμενο προπονητή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει βάθος. Ξέραμε ότι ο Πάμισος είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε δίκαια. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε το επόμενο με το Μιλτιάδη. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία".
Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Μιλτιάδη θα ξεκινήσει σήμερα, καθώς χθες υπήρχε ρεπό.  Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Καλλιντέρης και εκτός είναι μόνο οι εδώ και καιρό τραυματίες Καρατζούλιας και Λάγιος. Ο Εθνικός με νίκη θα παραμείνει στην 4η θέση και θα αυξήσει παράλληλα στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον αντίπαλό του, που ισοβαθμεί με τον Πανθουριακό στην 5η θέση.