Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 19:57

Κράξιμο Τερίμ στους Τούρκους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους!

Γράφτηκε από τον
Κράξιμο Τερίμ στους Τούρκους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους!

Σκληρή κριτική δίχως να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του άσκησε στους Τούρκους φιλάθλους ο Φατίχ Τερίμ με αφορμή τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

 

Οι συμπατριώτες του δεν σεβάστηκαν ούτε την ελληνική ομάδα, ούτε τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι και αφού αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια του ελληνικού ύμνου, δεν τήρησαν το ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς. «Κανένας δεν το θέλει να συμβαίνει και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει ξανά. Άκουσα και εγώ τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα στον ελληνικό εθνικό ύμνο. Ο κάθε ύμνος πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι τον γείτονά σου και ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω», είπε αρχικά ο Τερίμ.

«Χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι; Τι να τους εξηγήσεις. Αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να αναβάλλονται. Η τρομοκρατία αφορά τους πάντες και αποτελεί απειλή για όλους μας. Η ειρήνη, η αδερφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα», πρόσθεσε.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR