Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 11:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκτός ο Δούμουρας, μέσα ο Τσιμικλής εν όψει Παναρκαδικού

Γράφτηκε από τον

Στους ρυθμούς του Κυριακάτικου (3 μ.μ.) εντός έδρας αγώνα με τον Παναρκαδικό κινούνται πλέον στην "Μαύρη Θύελλα".

Ενα ματς με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία για τους «μελανόλευκους» που θέλουν τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, αφενός για να ανέβουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και αφετέρου για να επανέλθει η καλή ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος όπου επιβεβαιώθηκε πως ο Δούμουρας θα χάσει το ματς της Κυριακής λόγω του τραυματισμού του στην προχθεσινή προπόνηση. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Τσιμικλής, έκανε μεν ατομικό χθες, όμως σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι παρών την Κυριακή. Ο Κραστόβτσεφ, που ήταν άρρωστος τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε χθες και υπολογίζεται και αυτός.
Έτσι ο Λεωνίδας Μπίλης δεν θα έχει στην διάθεση του την Κυριακή μόνο τον τραυματία Δούμουρα και τον τιμωρημένο Τορεζάνι ενώ επιστρέφει και ο Ιλιεφ που εξέτισε την ποινή του.
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Καλαμάτας θεωρεί πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να δείξει το καλό της πρόσωπο την Κυριακή και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Μαγκαφίνης στην Ερμιονίδα

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ο νέος τεχνικός της Ερμιονίδας, η οποία είναι στον όμιλο της Καλαμάτας στην Γ' εθνική. Ο Μαγκαφίνης πήρε την θέση του Καλογιαννίδη που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την ομάδα της Αργολίδας. Ο Μαγκαφίνης είχε περάσει ξανά από την Ερμιονίδα, το 2012.