Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 12:26

Α' ΤΟΠΙΚΗ: 8 στα 8 για τους γηπεδούχους - Μόνος αήττητος ο ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Ο νόμος της έδρας "μίλησε" στην 10η αγωνιστική της Α' τοπικής Μεσσηνίας, καθώς και στις οχτώ αναμετρήσεις επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά φέτος, ενώ σε αυτή την αγωνιστική σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί των πρωτοπόρων.

Ο Πάμισος και ο Τσικλητήρας Πύλου που είχαν εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, γνώρισαν την ήττα από Εθνικό Μελιγαλά και Πανθουριακό, αντίστοιχα. Ετσι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Κυπαρισσία με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ακόμα όλες οι ομάδες έχουν πλέον από μια νίκη, καθώς το Διαβολίτσι έκανε σεφτέ απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμα ότι οι συγκάτοικοι στο ρετιρέ της βαθμολογίας Πάμισος και Τσικλητήρας Πύλου είναι οι μόνοι που δεν έχουν απώλειες βαθμών εντός έδρας (4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια). Στον αντίποδα χωρίς βαθμό εκτός έδρας παραμένουν σε πέντε εξόδους ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, ο Τέλλος Αγρας το Δώριο και ο Απόλλωνας Καλαμάτας.
Εχοντας συμπληρώσει το 1/3 του πρωταθλήματος βλέπουμε ότι τρεις ομάδες Πάμισος, Τσικλητήρας Πύλου και Κυπαρισσία διεκδικούν τον τίτλο, ενώ στη μάχη της παραμονής οι διαφορές είναι μικρές και ουδείς μπορεί να αισθάνεται ακόμα βέβαιος.  Εθνικός Μελιγαλά και Πανθουριακός δεν θα έχουν βέβαια προβλήματα, ενώ τις βάσεις για την άνετη παραμονή έχει θέσει και ο Μιλτιάδης, όπως και ο Αστέρας Αρφαρών και η Ανδρούσα.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Κυπαρισσία - Σπερχογεία    2-0
Ανδρούσα - Τέλλος Αγρας    4-1
Α.Ο. Φαραί - Αστέρας Αρφαρών    2-0
Διαβολίτσι - Απόλλωνας Καλαμάτας    2-1
Πανθουριακός - Τσικλητήρας Πύλου 5-1    
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο    2-0
Εθνικός Μελιγαλά - Πάμισος    2-1
Μιλτιάδης - Μεσσηνιακός    2-0