Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 12:47

ΔΩΡΙΟ: Χωρίς περιθώρια στο ντέρμπι με Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Χωρίς περιθώρια στο ντέρμπι με Διαβολίτσι

Την τέταρτη σερί ήττα γνώρισε το Δώριο την Κυριακή από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της Α' τοπικής.


Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου έχει να κερδίσει από την 4η αγωνιστική και το ματς με τον Α.Ο. Φαραί. Ακολούθησε η ήττα από την Κυπαρισσία, η ισοπαλία με τον Αστέρα Αρφαρών και οι διαδοχικές ήττες με Τσικλητήρα Πύλου, Πάμισο, Μιλτιάδη και Ολυμπιακό Καλαμάτας, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει σε αυτή την τετράδα των αγώνων.
Ως εκ τούτου, το προσεχές γειτονικό ντέρμπι με το Διαβολίτσι έχει χαρακτήρα τελικού για το Δώριο.
"Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι τελικός για εμάς αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες. Θεωρώ ότι η θέση του Διαβολιτσίου είναι πλασματική. Θα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, αφού και ο αντίπαλός μας βρίσκεται στην ίδια μοίρα", λέει στο "Ν" ο Γιάννης Αντωνόπουλος για το κυριακάτικο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι. Ο προπονητής του Δωρίου σχολίασε και το 2-0 από τον Ολυμπιακό: "Σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με Γκρίτζαλη και Ξυδιά και μία στο τέλος του ημιχρόνου με τον Παπαδόγιαννη για να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος από μια αδράνεια της άμυνας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το παλέψαμε είχαμε ξανά ευκαιρίες με τον Μωράκη και τον Ψωρομύτη για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Οταν κάνεις τόσες ευκαιρίες εκτός έδρας και δεν σκοράρεις, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα".
Από το ματς με τους "ερυθρόλευκους" αποχώρησαν τραυματίες οι Αλεξόπουλος και Τσαμπούρης και θα φανεί στη σημερινή προπόνηση αν θα είναι διαθέσιμοι με το Διαβολίτσι.
Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Κωτσάκης και Ι. Γκότσης.