Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 19:58

Επέστρεψε στις νίκες ο Πλατανιάς, 2-1 το Λεβαδειακό

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημείωσε την Κυριακή (22/11) ο Πλατανιάς, επικρατώντας στα Περιβόλια με 2-1 του Λεβαδειακού και επιστρέφοντας σε τροχιά επιτυχιών.

 

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί έμειναν δίχως τρίποντο σε πέμπτο σερί παιχνίδι και με 12 βαθμούς βρίσκονται στη 10η θέση, παρέα με Παναιτωλικό και Βέροια. Είναι λοιπόν φανερό ότι ο Λεβαδειακός περνά μια κάμψη στην απόδοσή του, αν και μάλλον αυτό είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η παρουσία στη Σούπερ Λίγκα εξασφαλίστηκε στο... παρά πέντε το περασμένο καλοκαίρι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Χανιώτες ξεκίνησαν καλά και μέχρι το ημίωρο ήλεγχαν το ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο οι παίκτες του Άκη Μάντζιου άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους, με τον Μάντζιο, μάλιστα, να χάνει και σημαντική ευκαιρία στο 35', όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία του Σωτηρίου και μέσα από την περιοχή. Το 0-0, λοιπόν, σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

 

 

Στην επανάληψη, όμως, ο Πλατανιάς ήταν το απόλυτο αφεντικό, έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας, που ξεπέρασε το 70%. Ο Παράσχος, από την πλευρά του, έκανε την κίνηση ματ με την είσοδο του Ράμος στο ματς, καθώς αναστάτωσε πολύ την αντίπαλη άμυνα και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 64' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του ΚουλιμπαλΊ.

Στο 71ο λεπτό ο Αργεντινός φορ «σέρβιρε» το 2-0 για το κεφάλι του Γιώργου Γιακουμάκη, ωστόσο ένας άλλος Γιακουμάκης, ο Πέτρος του Λεβαδειακού, πήγε να δώσει νέα τροπή στον αγώνα, μειώνοντας με σουτ στο 87'. Οι Βοιωτοί, όμως, δεν απείλησαν περαιτέρω κι έτσι η χανιώτικη ομάδα πρόσθεσε στο ενεργητικό της το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Λάμπρου του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Κουράκη του Συνδέσμου Ηρακλείου.

 

Κίτρινες: 88' Koυλιμπαλί - 69' Μάντζιος, 77' Τριποτσέρης.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (55' Ράμος), Γ. Γιακουμάκης (84' Αποστολόπουλος), Μιλούνοβιτς (78' Ντίνας), Ανγκούλο.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Μανωλάς, Ουόν, Στάθης, Τριποτσέρης (82' Καψάσκης), Μαχαίρας, Νικολάου (73' Ναβάρο), Π. Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μίνγκας, Θέος (59' Μάγκας).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR