Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 15:36

Πορεία πρωταθλητισμού ο Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον

Πορεία… πρωταθλητισμού κάνει ο Α.Ο. Φαραί το τελευταίο διάστημα μετρώντας 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η καλαματιανή ομάδα νίκησε το Σάββατο με 3-2 στη Μεθώνη τον Τσικλητήρα Πύλου και τον έριξε από την κορυφή της Α' τοπικής.

Πριν από δύο εβδομάδες οι νεοφώτιστοι είχαν υποχρεώσει σε εντός έδρας ισοπαλία την αήττητη Κυπαρισσία, ενώ φέτος έχουν φύγει αήττητοι και από την έδρα του 4ου Εθνικού Μελιγαλά. Το εντυπωσιακό είναι ότι όλες οι φετινές νίκες και ήττες  (με εξαίρεση το 2-0 επί του Αστέρα Αρφαρών) είναι με ένα γκολ διαφορά.
Ο Α.Ο. Φαραί μετά από 11 αγωνιστικές στην Α' τοπική έχει 15 βαθμούς, με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες και μοιράζεται με την Ανδρούσα και τον Αστέρα Αρφαρών την 7η θέση.
"Μένουν ακόμα 4 παιχνίδια για το τέλος του πρώτου γύρου και σε όλα θα στοχεύσουμε στη νίκη. Δεν μπορούμε να διαλέγουμε αντιπάλους, ούτε να πανηγυρίζουμε με 15 βαθμούς. Χρειαζόμαστε και άλλες νίκες για την παραμονή", λέει στο "Notosport" ο Νίκος Γεωργακλής. Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη επί του Τσικλητήρα, στον οποίο έχει εργαστεί.
"Κανένας δεν έχει χάσει πριν παίξει ένα ματς. Σεβόμαστε πάντα τον αντίπαλο και ξέραμε ότι ο Τσικλητήρας έχει καλύτερο ρόστερ. Είχαμε συγκεκριμένη τακτική. Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος, πετύχαμε δύο γκολ και από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το 1-2. Βέβαια ο Τσικλητήρας είχε και άλλες φάσεις και χρειάζεται και τύχη. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε, ισοφάρισε και είχε δοκάρι για το 3-2, αλλά βρήκαμε χώρους και πετύχαμε το τρίτο γκολ. Οι παίκτες ήταν παλικάρια και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς Δεν πετάμε όμως στα σύννεφα".
Να σημειωθεί ότι οι Καλαματιανοί αγωνίστηκαν το Σάββατο χωρίς τους Καντζιλιέρη, Κολυβάρη, Μαυροειδάκο και Βαβαρούτσο. Οι τρεις πρώτοι επιστρέφουν με τον Πάμισο, ενώ η συμμετοχή του Βαβαρούτσου κρίνεται αμφίβολη λόγω τραυματισμού.


"Τον αγαπώ, αλλά τώρα
υπηρετώ τον Α.Ο. Φαραί"

Ο Πάμισος είναι η νέα μεγάλη πρόκληση για τον Α.Ο. Φαραί σ' ένα ματς που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" και θα είναι ιδιαίτερο για το Νίκο Γεωργακλή, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.
"Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Τον Πάμισο, τον αγαπώ, τον έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια, αλλά τώρα υπηρετώ τον Α.Ο. Φαραί και θέλω τη νίκη. Ο αντίπαλός μας έχει τον πρώτο λόγο, όμως θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο".