Τρίτη, 16 Ιούλιος 2013 20:21

Στις 4 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα ξεκινήσει προετοιμασία το Διαβολίτσι για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο ΑΟΔ έχει ήδη συμπληρώσει το ρόστερ που αποτελείται από 24 παίκτες, εκ των οποίων οι εφτά προέρχονται από την παιδική ομάδα.
Ο λόγος για τους Νίκο Πρασά, Αρμάντο Αλικάι, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ερίκο Ντουμάνι, Αρη Μερκούρη, Αρντίν Τσαουσάι και Γιάννη Τασιόπουλο.

Απαντες έχουν αρχίσει από τις 1η Ιουλίου πρόγραμμα ενδυνάμωσης ώστε να αντεπεξέλθουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.
Αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά νέα πρόσωπα στην "πρώτη" του ΑΟΔ, καθώς έχουν αποκτηθεί οχτώ ποδοσφαιριστές. Οι Κώστας Βασιλόπουλος, Βασίλης Βεργόπουλος, Νίκος Ζερίτης, Θανάσης Γεωργαντάς, Παναγιώτης Δημητρίου, Θοδωρής Δασκαλάκης, Φώτης Χαρίτος και Γιάννης Μαυροειδάκος. Εσωτερικές μεταγραφές θεωρούνται οι Γιάννης Ζάκκας και Σταύρος Αθανασόπουλος, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πέρυσι λόγω στρατού.
Το ρόστερ συμπληρώνουν οι Σωτήρης Κουκούτσης, Θεόφιλος Δημητρίου, Γιάννης Κανέλος, Θάνος Θεοδωρόπουλος, Τάσος Ζαμπάρας, Σάκης Παπαδόγιαννης, και Μάριος Βουρνάς, που συνεχίζουν από πέρυσι.