Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 18:24

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τέσσερις αγωνιστικές στον Κόλλια, από 7 σε Γαλανόπουλο, Θειακό

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τέσσερις αγωνιστικές στον Κόλλια, από 7 σε Γαλανόπουλο, Θειακό

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Νίκος Κόλλιας για την αποβολή του στο ματς της Κυπαρισσίας με τον Αστέρα Αρφαρών.

Έτσι η Τριφυλιακή ομάδα θα έχει μια σημαντική απουσία στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν. Ο Κόλλιας ήταν ο μοναδικός παίκτης από την Α' τοπική που τιμωρήθηκε.
Από την Α1 τοπική ο Α. Γαλανόπουλος της ΑΕ Αβίας τιμωρήθηκε με 7 αγωνιστικές ενώ με 5 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Σ. Σώκαλης του Κεραυνού Καλαμάτας και με 4 αγωνιστικές ο Π. Μαθιόπουλος της Κορώνης.
Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ι. Κουτσουμπός της Κορώνης και με μια ο Α. Γεωργακόπουλος του Κεραυνού και ο Α. Ζωγόπουλος του Χανδριναϊκού.
Από την Β' τοπική με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Α. Γεωργακόπουλος (ΑΕ Γαργαλιάνων), Κ. Παναγιωτόπουλος (Ηρακλής Κυπ) και με μια αγωνιστική οι Θ. Βασιλόπουλος (ΑΕ Γαργαλιάνων), Σ. Καρβελάς (Καλλιθέα), Σ. Σωτηρόπουλος (Βλαχόπουλο), Γ. Ασημακόπουλος (Στενωσιά), Στ. Μαργιόλης (Παναθηναϊκός Καλ.).
Από την Γ' τοπική με 7 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Β. Θειακός (Λέϊκα), με 4 αγωνιστικές οι Θ. Μέντζας (ΑΟ Χατζή) και Γ. Αντωνίου (ΑΟ Χατζή) και με μια αγωνιστική οι Κ. Χοντρός (Πανευαϊκός), Γ. Χριστόπουλος (ΑΕ Λογγά) και Β. Σταυριανός (Ας Φυτειάς).