Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 17:24

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 1,1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα στον Μέσι

Γράφτηκε από τον
Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 1,1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα στον Μέσι

Μετά την αποκάλυψη της Daily Mirror για την πρόταση της 355.000 ευρώ την εβδομάδα , που φέρεται να έκανε η Παρί Σ.Ζ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ήρθε σήμερα η Sun για να δημοσιοποιήσει μία ακόμα πιο τρελή φήμη: σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα ο σείχης Μανσούρ, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι , είναι διατεθειμένος να προσφέρει 800.000 λίρες την εβδομάδα ή διαφορετικά 1,1 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι για να τον πει να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα.

 

Όπως αναφέρει η Sun, οι εκπρόσωποι του Μέσι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την Σίτι, εξετάζοντας την προοπτική της μεγάλης μεταγραφής, που θα στοιχίσει 40 εκατ. λίρες το χρόνο, 57 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2018, όμως η ρήτρα 250 εκατ. ευρώ, δεν φαίνεται να δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον ιδιοκτήτη της Σίτι. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η ομάδα της Καταλονίας είναι πιθανό να συζητήσει πρόταση κοντά στα 170 εκατ. ευρώ. "Η πρόταση της Σίτι; Μόνο φήμες," είπε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε σήμερα μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Παίρνει Γκουαρντιόλα το καλοκαίρι

Στην Ισπανία επίσης, αναφέρουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, υποστηρίζοντας ότι η Μπάγερν θα ανακοινώσει το νέο της προπονητή (ίσως τον Κάρλο Αντσελότι) την παραμονή των Χριστουγέννων, που βεβαίως θα πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι. Στην Σίτι ο Γκουαρντιόλα θα συναντήσει τον Φεράν Σοριάνο και τον Τίκι Μπεκιριστάιν, φίλους παράγοντες από τα χρόνια της Μπαρτσελόνα. Ετσι ο Καταλανός προπονητής θα ικανοιποιήσει την επιθυμία του να εργαστεί στην αγγλική Premier League.

ΑΠΕ-ΜΠΕ