Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 17:46

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-0: Λευκή ισοπαλία σε ένα ματς με αρκετές φάσεις

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το χθεσινοβραδινό ματς του Αίαντα με την Αναγέννηση Παραλίας. Παρά το 0-0 πάντως παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο στο "Π. Μπαχράμης" με εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.


Μετά από αυτή την ισοπαλία η Αναγέννηση έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την Αβία που είναι στην τρίτη θέση και επτά πίσω από την πρωτοπόρο Εράνη.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 22' με τον Κάνιστρα να σουτάρει άουτ και στο 36' ο Αίαντας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Πουλουπάτη να κάνει το γύρισμα και τον Ξένιο να σουτάρει άουτ.
Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλη ευκαιρία στο 41' με το πλασέ του Μασουρίδη να μη βρίσκει στόχο.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν και πάλι γρήγορος με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Ξένιο και τους φιλοξενούμενους με τους Δασκαλάκη και Κάνιστρα.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τον Ρέκκα και την Τσουκάλη.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Παπαβασιλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ηρακλής (18' λ. τρ. Αντεμάι 68' λ. τρ. Πανταζής), Πουλουπάτης, Ξενιός, Μασουρίδης (80' Στραβάκος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής (65' λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Βεργόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντωναίος, Δουρούμης, Ράτσεβ (70' Καρούμπας), Ταμπάκης (80' λ. τρ. Γυφτέας), Κάνιστρας, Δασκαλάκης.