Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 18:56

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-0: Μόνη στην τρίτη θέση με εύκολο τρίποντο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-0: Μόνη στην τρίτη θέση με εύκολο τρίποντο

Με γκολ που σημείωσε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η Α.Ε. Αβίας νίκησε χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, με 2-0 το Ασπρόχωμα.


Η ομάδα του Κάμπου για άλλη μια αγωνιστική διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας την αξιοπρεπή πορεία που πραγματοποιεί έως τώρα στο πρωτάθλημα. Πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-0 με τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών. Στη συνέχεια προσπάθησε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ κρατώντας μακριά από την εστία της τους επιθετικούς του Ασπροχώματος και επιχείρησε και σε άλλες επιθετικές ενεργείς να σκοράρει, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Θα μπορούσε στην τελευταία φάση του αγώνα (93') να βάλει και τρίτο γκολ, όμως ο Καντερές απέκρουσε το σουτ του Φετάχου.
Το Ασπρόχωμα, έκανε την προσπάθεια του για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως οι λίγες επιθετικές προσπάθειες των παικτών του δεν στάθηκαν ικανές για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Φάσεις - γκολ

Στο 11' κόρνερ του Ηλ. Γεωργίκου στο α' δοκάρι ο Σ. Φουρναράκος έκανε την κεφαλιά παράλληλη προς την εστία και πετάχτηκε στο β' δοκάρι ο Ν. Γεωργίκος και με κοντινό σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 15' ο Ζαφειρόπουλος ανέτρεψε τον Φετάχου και αμέσως ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε πέναλτι. Ο Ηλ. Γεωργίκος ευστόχησε από τα 11 βήματα και "έγραψε" το 2-0. Στο 50' κοντινό διαγώνιο σουτ του Φίλιου η μπάλα κόντραρε σε Γ. Βαραρούτσο και έφυγε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 70' φάουλ από πλάγια θέση του Αγγλούπα στο α' δοκάρι ο Φίλιος δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και αφού η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έφτασε στο β' δοκάρι εκεί που ήταν ο Στ. Χαρίτος ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 93' μπροστινή μπαλιά του Κορμπή στον Φετάχου, αυτός έφτασε λίγο έξω από την περιοχή και πλάσαρε τον Καντερέ, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια και γλίτωσε την εστία του από 3ο γκολ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Ψηλοπαναγιώτης, Μαντάς, Μανιατέας.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Τ. Βαβαρούτσος (62' λ.τρ. Γιαννέας), Σ. Φουρναράκος, Φετάχου, Ηλ. Γεωργίκος (77' Ψαρρέας), Ν. Γεωργίκος (84' Κορμπής).
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Ντάσης (27' Φίλιος), Μουράτι, Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Π. Χαρίτος, Αγγλούπας (78' Π. Ηλιόπουλος), Στ. Χαρίτος, Γυφτέας (32' λ.τρ. Δημητρίου), Θεοδωρόπουλος, Χ. Φουρναράκος.