Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 12:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση τον Ιανουάριο με στόχο την παραμονή…

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση τον Ιανουάριο με στόχο την παραμονή…

Η Καλαμάτα επέστρεψε με άδεια χέρια και από την Ζάκυνθο καθώς την Κυριακή γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ουραγό της βαθμολογίας ΑΟ Λεβάντε.


Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με υποδεέστερη ομάδα, οι Μεσσήνιοι δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και γνώρισαν την τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια εκτός Μεσσηνίας. Θυμίζουμε πως η Καλαμάτα έχει χάσει εκτός έδρας από την Ερμιονίδα, τον Κανάρη Νενήτων τον ΑΟ Λεβάντε και έχει μια λευκή ισοπαλία στο Λουτράκι.
Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται πλέον μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κυριακή να έχει μπροστά της ντέρμπι παραμονής με την Χαλκίδα εκτός έδρας.
Η προχθεσινή ήττα ήρθε με ένα γρήγορο γκολ των γηπεδούχων που έμεινε αναπάντητο από τους Μεσσηνίους, οι οποίοι έπαιξαν μονότερμα τον αντίπαλο τους αλλά σπατάλησαν όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Επειδή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα είναι αναποτελεσματική, στις τάξεις της Καλαμάτας εκτιμούν ότι θα χρειαστούν σημαντικές αλλαγές την προσεχή μεταγραφική περίοδο ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να αποφύγει τα χειρότερα.

Τέλος ο Κραστόβτσεφ, ακολουθούν κι άλλοι...

Οι αλλαγές στο ρόστερ λοιπόν πρέπει να θεωρούνται δεδομένες με τον Βούλγαρο Ενιο Κραστόβτσεφ να κάνει την αρχή καθώς είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν τουλάχιστον 3 παίκτες ακόμη, οι οποίοι θα αντικατασταθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Από εκεί και πέρα, ο Λεωνίδας Μπίλης θα δει σήμερα τους παίκτες του σε φιλικό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ενώ έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται το δύσκολο όσο και κρίσιμο πλέον εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Χαλκίδα.