Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 12:42

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγύρια", λέει ο Μαυρέας παρά τη διαφορά από Πύλο και ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγύρια", λέει ο Μαυρέας παρά τη διαφορά από Πύλο και ΑΟΚ

Ο Πάμισος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην 12η αγωνιστική της Α' τοπικής.

Αφενός γιατί ξεπέρασε το εμπόδιο του "κακού δαίμονα" των πρωτοπόρων Α.Ο. Φαραί και αφετέρου γιατί το ντέρμπι ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τον Τσικλητήρα Πύλου δεν ανέδειξε νικητή. Ετσι αύξησε τη διαφορά και από τους δύο ανταγωνιστές του για τον τίτλο. Η ομάδα της Μεσσήνης είναι πλέον στο +5 από τον δεύτερο Τσικλητήρα και στο +7 από την τρίτη Κυπαρισσία, την οποία υποδέχεται την προσεχή Κυριακή.
"Ηταν μία από τις πιο σημαντικές νίκες, γιατί έπρεπε να ξεπεράσουμε και τη δυσκολία του αγωνιστικού χώρου - μικρό γήπεδο. Παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που βλέπω αυτό το αποτέλεσμα. Εχουμε μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο", λέει στο  "Notosport" ο Αντώνης Μαυρέας για την 11η φετινή νίκη. Ο προπονητής των πρωτοπόρων ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: "Δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγύρια. Επιβάλλεται να μείνουμε σοβαροί μέχρι το τέλος. Να γίνουμε πιο εργασιομανείς. Αν συνεχίσουμε τη δουλειά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν".
Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ντέρμπι με την αήττητη Κυπαρισσία, όπου με νίκη θα αυξήσει στους 10 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, παρά μόνο αισιοδοξία για την κατάκτηση των τριών βαθμών.