Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 17:08

Με πολλά νέα πρόσωπα στο Αίγιο για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας θα κυνηγήσει την Τετάρτη (2/12, 19.30) στη 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιγιάλειο. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία 2-2 με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στόχος τους είναι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στο Αίγιο για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

 

Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή των Πειραιωτών, όπως και αναμενόταν, με τον Μάρκο Σίλβα να μην συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά του τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Ιντέγε, τα βασικά στελέχη δηλαδή της ομάδας. Εκτός έμειναν και οι Μποτία, Πάρντο, Πουλίδο, Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης.

Αντιθέτως, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται ο Σαλίνο, που προφυλάχθηκε μεν από την προπόνηση της Τρίτης (1/12) λόγω ενός πρηξίματος στο γόνατο, αλλά μπήκε στην αποστολή, ο Ντομίνγκεζ που γυμνάστηκε κανονικά, αλλά και οι Γιαννιώτας, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR