Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 20:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζεται για το δύσκολο και κρίσιμο ματς στη Χαλκίδα

Γράφτηκε από τον

Η απρόσμενη ήττα από τον ουραγό ΑΟ Λεβάντε έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της Καλαμάτας που σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι έδειξε αδύναμη να φτάσει στη νίκη, απέναντι μάλιστα στον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου.


Η "Μαύρη Θύελλα" βρέθηκε πλέον ένα μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται η Κυριακάτικη αντίπαλος των Μεσσηνίων, η Χαλκίδα.
Έτσι το ματς της Κυριακής παρουσιάζει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού σε περίπτωση ήττας η Καλαμάτα θα βρεθεί για πρώτη φορά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι Μεσσήνιοι λοιπόν προσπαθούν να ετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για αυτό το ματς και να κυνηγήσουν το πρώτο τους φετινό διπλό το οποίο αφενός θα δώσει πολύτιμους βαθμούς και αφετέρου θα αλλάξει προς το καλύτερο το βαρύ αυτή τη στιγμή κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Που ποντάρουν
για ανάκαμψη

Το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας φαίνεται πως είναι ένας πολύ δύσκολος πλέον στόχος, όμως στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι πρέπει να βγει η χρονιά και τουλάχιστον η ομάδα να μείνει εύκολα στην κατηγορία.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η ομάδα έχει παίξει γκίνια σε πολλά ματς μέχρι τώρα και ότι ο παράγοντας τύχη κάποια στιγμή θα γυρίσει. Όσον αφορά, τον Λεωνίδα Μπίλη, μπορεί τα αποτελέσματα να μην τον έχουν δικαιώσει ακόμη, ωστόσο η εκτίμηση που υπάρχει στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο» είναι πως κάνει καλή δουλειά και ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι νίκες.
Και φυσικά στις τάξεις της Καλαμάτας έχουν εντοπίσει τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα τον Ιανουάριο ώστε να κάνει κάποιες μεταγραφές και να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο β' γύρο του πρωταθλήματος.

Επέστρεψαν
στο Στάδιο

Μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων στο γήπεδο του Ασπροχώματος, η Καλαμάτα επέστρεψε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης στον τάπητα. Η προπόνηση έγινε το πρωί χωρίς προβλήματα ενώ και η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο ίδιο γήπεδο.
Αγωνιστικά, για το ματς με την Χαλκίδα δεν υπολογίζεται ο Τσιμικλής που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Λεωνίδα Μπίλη.