Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 12:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Περιμένουν πολύ κόσμο στο ντέρμπι με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Περιμένουν πολύ κόσμο στο ντέρμπι με Κυπαρισσία

Στους ρυθμούς του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Κυπαρισσία κινούνται στον Πάμισο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης και οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα αυξήσουν στους 10 τους βαθμούς της διαφοράς τους από την Τριφυλιακή ομάδα.
Στο ματς ο Πάμισος αναμένεται να έχει την μαζική στήριξη των φιλάθλων του αφού στην Μεσσήνη υπάρχει ξεσηκωμός και την Κυριακή αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης στο γήπεδο για φέτος.
Θυμίζουμε πως το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα είναι στην κορυφή της Α' τοπικής με 11 νίκες και μια ήττα σε 12 ματς, ενώ βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Τσικλητήρα Πύλου και 7 από την Κυπαρισσία.
Το προσεχές διάστημα έχει εντός έδρας και τους δύο διώκτες του (στις 19/12 με Πύλου στη Μεσσήνη) σε δύο ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος στην Α' τοπική.
Το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αισιόδοξο αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Υπάρχει λοιπόν η πίστη ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο την Κυριακή και θα πάρει την νίκη με την οποία θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.