Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 12:46

Επιστροφή στις νίκες θέλει με Αρφαρά ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλος ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής με 9 νίκες σε ισάριθμα ματς, ωστόσο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης.

Πήρε μόνο ένα βαθμό στα τρία τελευταία ματς με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.
Έτσι στο ματς με τον Αστέρα Αρφαρών η επιστροφή στις νίκες θεωρείται επιτακτική. Άλλωστε η ομάδα θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα όπου ολοκληρώθηκε η επανασπορά του χλοοτάπητα. Ο Τσικλητήρας έχει δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα του με Αρφαρά και Σπερχόγεια, όπου θα προσπαθήσει να πάρεις τους 6 βαθμούς και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Αγωνιστικά, κόντρα στον Αστέρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Νάτσης και παραμένει εκτός ο τραυματίας Χονδρογιάννης. Ο Μπίζος που έπαιξε ως αλλαγή με την Κυπαρισσία και μάλιστα σκόραρε το 2-2, πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, ενώ επανέρχεται ο Κουτίβας από τον τραυματισμό του.