Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 13:03

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πίστη για αποτέλεσμα στη Μεσσήνη παρά τα προβλήματα

Γράφτηκε από τον

Σε δύσκολη βαθμολογική θέση έχει βρεθεί η Κυπαρισσία, η οποία μετά τις τελευταίες ισοπαλίες βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο και δύο βαθμούς πίσω από τον Τσικλητήρα Πύλου.


Το ντέρμπι με τον Πάμισο την Κυριακή στη Μεσσήνη έχει αποκτήσει λοιπόν χαρακτήρα τελικού για τους «κυανόλευκους» που σε περίπτωση ήττας θα μείνουν πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου.
Η Κυπαρισσία ωστόσο είναι μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα και χαρακτηριστικά θυμίζουμε πως παραμένει αήττητη σε αγώνα πρωταθλήματος από το Μάιο του 2014, δηλαδή περισσότερο από 1,5 χρόνο!
Για αυτό και στις τάξεις της πιστεύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής.
Σε ενδεχόμενη νίκη άλλωστε η Κυπαρισσία θα ξαναμπεί για τα καλά στη μάχη του τίτλου και επιπλέον θα αποκτήσει το ψυχολογικό προβάδισμα για την συνέχεια.
«Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Κυπαρισσίας Γιάννης Δανίκας ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε τρεις βασικούς παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Κόλλια, Αργυρόπουλο και τον τραυματία Μιτρόφ, οι οποίοι δεν θα παίξουν την Κυριακή.
Από εκεί και πέρα, η Κυπαρισσία θα πάει στη Μεσσήνη έχοντας και την στήριξη των φιλάθλων της, αφού αρκετός κόσμος από την Τριφυλία αναμένεται να βρεθεί στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου της Μεσσήνης.