Κυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 20:44

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Τουλάχιστον δεν έχασε…

Γράφτηκε από τον

Ούτε στη Χαλκίδα δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο της φετινό διπλό η Καλαμάτα όμως αυτή τη φορά τουλάχιστον δεν έχασε.

Η Μεσσηνιακή ομάδα πήρε λευκή ισοπαλία από την τοπική ομάδα και την κράτησε ένα βαθμό κάτω της στο βαθμολογικό πίνακα, σε ένα μέτριο ματς όπου η ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Η Καλαμάτα κράτησε σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία της, όμως επιθετικά δεν είχε την δημιουργικότητα προηγούμενων αγώνων με αποτέλεσμα να μην φτάσει πολλές φορές κοντά στο γκολ.
Το 0-0 ήρθε έτσι φυσιολογικά με την Καλαμάτα να παίρνει τον δεύτερο της φετινό βαθμό εκτός έδρας, σε πέντε παιχνίδια. Μάλιστα μέχρι χθες μετρούσε τρεις ήττες στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της! Οι Μεσσήνιοι βρίσκονται πλέον στην ζώνη του υποβιβασμού μαζί με την Ερμιονίδα ενώ έχουν μπροστά τους το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Σπάρτη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 10' ο Αποστολόπουλος είχε το πρώτο σουτ των γηπεδούχων με την μπάλα να περνά αρκρτά άουτ.
Η Καλαμάτα απείλησε για πρώτη φορά στο 12' με τον Παναγιωτόπουλο όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ απόκρουσε τη μπάλα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι αξιόλογο με την Καλαμάτα να έχει μια φλύαρη υπεροχή μετά το 30', χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.
Στο 54' ο Παναγιωτόπουλος σούταρε άουτ από σχετικά καλή θέση και στο 73' το σουτ του Καλαγκάνη κόντραρε αμυντικός της Χαλκίδας ενώ στο 75' ο Στασινόπουλος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια καλή επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.
Η πιο καλή στιγμή της Χαλκίδας ήρθε στο 90' με τον Τσούμπρο να πλασάρει άουτ από ευνοϊκή θέση και το 0-0 να μένει έτσι μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Στα αξιοσημείωτα για την Καλαμάτα η παρουσία του Παλιούρα στα γκολπόστ για πρώτη φορά φέτος καθώς η συμμετοχή στο ματς ως αλλαγή των νεαρών Κουντάνη και Γιακουμή.
ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Αποστολόπουλος (89' Ζουζουλής), Βαλκάνος, Σπανός (60' Στασινόπουλος), Σταματάκος, Τσατσαρώνης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παλιούρας, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Λένγκα, Νινιός (30' Κολημήτρας - 68' Γιακουμής), Ρήγας, Αγγελόπουλος (71' Κουντάνης), Τορεζάνι, Παναγιωτόπουλος, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος.